TRACTAMENT DE LA IMATGE

 
  GIMP 2.8.22 (25-05-17)

Programa de retoc fotogràfic i creació i disseny d'imatges. Es pot treballar en un sola finestra activant Finestres / Mode de finestra única. Adopta l'idioma del sistema  Greenshot 1.2.10.6 (21-09-17)

Capturador de pantalles. Una vegada feta la captura, podem afegir text, fletxes o figures a la imatge. El programa es queda resident en memòria: instal·la una icona a l'àrea de notificació del Windows (al costat del rellotge), a la qual farem clic amb el botó dret per utilitzar-lo.
Cal seleccionar l'idioma durant la instal·lació. Desprès a Preferències podem canviar-lo.  Image Resizer 3.0 (30-08-16)

Per canviar la mida de diverses imatges a la vegada. S'integra a l'explorador del Windows: només cal seleccionar les imatges i amb el botó dret del ratolí fer clic a Resize Pictures.  PhotoScape 3.7 (22-09-14)

Programa de retoc fotogràfic molt complet: visor, editor, tractaments en lots, gifs animats, captures de pantalla, collages, combinar o dividir imatges...
  • Per la versió en català, descomprimiu aquest fitxer i copieu el fitxer TXT resultant a la carpeta del programa.
Durant la instal·lació ofereix instal·lar programari de tercers. Cal llegir amb atenció i desactivar aquestes caselles per evitar la instal·lació de programari no desitjat.