GESTIÓ DE FITXERS
 
  7-Zip 16.04 (10-10-16)

Compressor i descompressor de fitxers. Comprimeix en format 7z i ZIP. Descomprimeix gairebé tots els formats (RAR, CAB, ISO, ARJ, LZH...). És aconsellable associar-li tots els formats de compressió. Per fer-ho anem al menú Eines / Opcions / Sistema. S'integra al sistema: per comprimir i descomprimir normalment seleccionarem els fitxers o les carpetes a l'explorador del Windows i hi farem clic amb el botó dret del ratolí. Per canviar l'idioma anem al menú Eines / Opcions / Llengua.

La versió portable ja està instal·lada i configurada, en un fitxer comprimit ZIP. Només cal copiar el fitxer ZIP al pendrive i descomprimir-lo (utilitzant 7-Zip, botó dret del ratolí i Extreure a aquesta carpeta).  Ant Renamer 2.12.0 (13-02-17)

Per canviar massivament el nom i/o l'extensió de diversos fitxers a la vegada.  Eraser 6.2.0.2979 (30-08-16)

Per suprimir realment fitxers que no volem que es recuperin mai (ja sabem que quan suprimim un fitxer realment no es suprimeix). S'integra a l'explorador del Windows: podem suprimir definitivament un fitxer fent-hi clic amb el botó dret del ratolí.  Recuva 1.53.1087 (30-08-16)

Per recuperar fitxers que hem suprimit accidentalment. Recomanable portar en un pendrive la versió portable. Mai se sap! Per canviar l'idioma, a la primera pantalla fem clic al botó Cancel·la, i després a Opcions / Idioma.

La versió portable ja està instal·lada i configurada, en un fitxer comprimit ZIP. Només cal copiar el fitxer ZIP al pendrive i descomprimir-lo (utilitzant 7-Zip, botó dret del ratolí i Extreure a aquesta carpeta).  WinDirStat 1.1.2.80 (16-12-09)

Eina que analitza els nostres discs durs o una carpeta en concret i ens dóna una detallada anàlisi de la distribució de l'espai. Ens presenta un llistat amb totes les carpetes i fitxers trobats i un mapa que presenta cada carpeta amb un color. És portable: no necessita instal·lació, només cal descomprimir el fitxer ZIP. Per canviar l'idioma anem al menú Opcions / Configurar WinDirStat.