SEGURETAT I NETEJA

 
  CCleaner 5.35.6210 (28-09-17)

Per optimitzar, netejar, mantenir la privacitat del nostre sistema i no deixar rastres de la nostra activitat (al sistema operatiu, a internet o a les aplicacions que utilitzem). També té un netejador del registre del sistema. Per canviar l'idioma cal anar al menú Opcions / Configuració / Idioma.  KeePass Password Safe 2.37 (16-10-17)

Aquesta és la edició professional. És un gestor de contrasenyes. Avui en dia que tenim tantes contrasenyes, aquest programari ens ajuda a gestionar-les d'una manera segura, en una base de dades encriptada, amb una contrasenya mestra. Si utilitzem la versió portable, podem portar en el pendrive totes les nostres contrasenyes en una base de dades encriptada.

Per la versió en català, descarregueu-vos aquest fitxer, descomprimiu-lo i copieu el fitxer a la carpeta del programa.
Després, per canviar l'idioma anem al menú Visualitza / Canvia l'idioma.

La versió portable ja està instal·lada i configurada, en un fitxer comprimit ZIP. Només cal copiar el fitxer ZIP al pendrive i descomprimir-lo (utilitzant el 7-ZIP, fem clic al fitxer amb botó dret del ratolí i seleccionem Extreure a aquesta carpeta).  Process Hacker 2.39 (02-04-16)

És una analitzador de processos que proporciona gran quantitat d'informació de cada programa o servei en execució. Mostra una llista de processos en la qual cadascun apareix acolorit indicant si es tracta d'un procés del sistema, de l'usuari, si és nou, el temps que porta en execució... A més, informa sobre la memòria que està utilitzant cada programa, els arxius que utilitza el programa en execució...